Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldslängtan

Jag har en fackla i handen
och vill så gärna
att du skall föra den mot mig

Mitt hjärta längtar att brinna
och vila som aska
efteråt, rofylld hos dig




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-13 19:46



Bookmark and Share


  Elaine Hildenborg
Stark och dramatisk.
2010-12-13

  walborg
Vackra spännande bilder för längtan efter möte.
2010-11-14

  peter markurth
gillar inledningen
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe