Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egospasmer

Ensamheten är dig kär
och allting kan du klara.
Varje nyupplevt begär
hanteras utan fara

Ensamheten är dig kär,
därur kommer kraften.
Njut hur din förmåga bär;
länge du har haft den

Ensamheten är dig kär
du kommer ingen nära
även när du får begär
till eld som kan förtära

Ensamheten är dig kär
och fastän smärtan glöder
när den du älskar lämnar dig
är egot det som blöder

Ensamheten är dig kär
och allting kan du klara
vad som finns där innerst är
för evigt oförklarat




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-14 17:13



Bookmark and Share


  walborg
Fantastiskt fin beskrivning i versform av rädslan för närhet och beroende.
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe