Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter




Prinsessa

Du var välkommen till jorden du lilla prinsessa.

Ett önskat flickebarn sprungen ur kärlek. En lillasyster var född.

 

I rosa klänning så liten och nätt med lockar och skratt.

Små händer och fötter i min famn. Din kind så len mot min.

 

Älskade barn

 

När drömmarna kom och allt blev mörkt kunde jag inte rädda dig.

Ögon av rädsla i en annan värld. Ditt ansikte förvreds.

Allt jag kunde göra var att be: Älskade barn stanna hos mig!




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-18 17:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
En berörande text, om otillräckligheten vi alla föräldrar känner. Starkt!!!
2013-08-21

  Ninananonia VIP
Så berörande.
Smärtsamt!
2011-03-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2011-02-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert och kärleksfullt i sin smärta.
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP