Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla jag

Biet skapar honung.
Konstnärer skapar konstverk.
Musiker skapar musikstycken.
Psykologer skapar balans.
Mödrar skapar trygghet.
Vänner skapar vänskap.
Myror skapar myrstackar.
Fiskar skapar rom.
Men vad skapar lilla jag?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-18 23:56



Bookmark and Share


  M:tin
Du skapar poesi :)
2016-05-10

  Johan Bergstjärna
Du skapar underbara texter! : )
2011-03-31

  Ninananonia VIP
Underbart!
Tack! Det värmde mitt hjärta! :)
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP