Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråd spinn,spinn

Tråd spinn,spinn.

Jag är inte längre din.

Mitt liv är utan värde.

Här finns ingen glädje.

Härdsmälta i hjärtat som sakta slår.

Men ändå kan jag inte fälla en enda tår.

För mig syns livet likgiltigt tomt.

Ja, det gör mig i själen absolut ont.

Brasa brinn,brinn.

Nu är själen icke längre min.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-18 23:59



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Sorglig men väldigt bra skriven
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP