Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hettans sånger

Sovande katter i fåtöljerna

Brinnande brasa
fåglar av värme
som flyger mot mig
på loja vingar

och från ett annat rum
sådan musik som jag aldrig
förmår identifiera

jag som inte minns titlar
och sällan texter
och än mer sällan noterar
vem av alla radions artister
som skulle råka sjunga
det som ändå går mig
förbi

Men elden känner jag
och de vackra kloten av het glöd
på andra sidan kaminens glas

och sångerna av värme
på ett språk
som jag verkligen
begriper




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-19 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP