Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 x 17 högljudda kringvirvlande och svarta stavelser


Råkor på österlen

Feta, bredspåriga
beskäftiga svarta höns -
markbundna slättbor

Molntrasor jagar
hönsen förvandlar sig till
flygvirtuoser

Skränens raspiga stål
flyktens fräcka nonchalans -
vindens värstingar!!




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-19 22:13



Bookmark and Share


  LassO
råkade du dom, råkurr eller? ;=)
2010-11-20

  Nanna X
Visst är det uppkäftigt, fräscht leriga naturbilder betraktade genom tidlösa tonårsögon!
2010-11-20

  Bjarne Nordbö
Riktigt älskar avslutet, i en mycket väl framförd trilling.
2010-11-19

    Lars Gullberg
Så uppkäftigt

i love it
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

papillon