Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon?

God morgon?

Jag andas och lever
efter en natt av drömmar
som fört mig
till de slutna rummen
med hemligheterna

Jag vaknar
och ser öppna vita vidder
utanför fönsterrutan

Jag ser min kära sova
och känner hennes värme
strax bredvid min egen

Jag känner hunger
och vill ha allt
här och nu

Det är
en god morgon




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 09:06



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Det är gott att leva. :)
Gillar.
2010-11-21

  Ninananonia VIP
Det här är en underbar dikt som förmedlar din värme och kärlek.
Det är verkligen en god morgon.
En jättefin dikt som jag gillar.
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP