Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen, före nuet...


Pin up girl

Viker ut din bild
och sätter upp den med nålar
på min vägg
för att alla skall se
hur du egentligen ser ut

nu när det du säger
gör kärleken invecklad

Och jag märker
att de vassaste nålarna
hamnar
där jag själv
är som naknast

Ser dig
och jag sitter där
framför din bild
och jag fryser
när alla kläderna
och alla ord
ligger där
i en slarvig hög
på golvet




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-21 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP