Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens Toner

Tänk om solens strålar tar slut
Tänk om vindens blåst dör ut
Tänk om änglarnas sång,
gång på gång spelar utan toner natten lång
Tänk om allt det jag har kärt,
försvinner i tomma intet precis som det här




Bunden vers (Rim) av MissTake
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissTake
MissTake