Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder jord

Moder jord

Jag älskar dig

Jag helar dig

med ljus och kärlek

från mitt hjärta

Jag ger dig all min kärlek

Utan dig är vi inget

Vi är ett med dig

Du lider

Vi har smutsat ner dig

Jag skänker dig ljus och kärlek

Från mitt hjärta flödar ljus och kärlek

till dig

Jag älskar dig

Moder jord




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-25 20:42



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Innerligt vackert. Håller med Kalle. Du kan uttrycka stor kärlek.
2010-11-25

  Kalle.O
Du för mig till Jesu famn med denna text...,fint!
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP