Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En högst subjektiv parafras


Upp 2:2-5

Jag vet vad du har för dig, att du arbetar och är uthållig. Jag vet att du inte står ut med ondska. Du har prövat och ifrågasatt de som påstår att de är Guds talesmän, och förstått att de ljuger. Ja, du är uthållig och har gått igenom mycket och lidit för Mig utan att tröttna.


Men en sak har Jag ändå att anmärka på:
du älskar Mig inte som du gjorde förr.


Tänk tillbaks på hur det var då och gör allt som står i din makt för att hitta tillbaks till den kärleken. Gör det du gjorde då - med samma motivation som då. Annars måste Jag faktiskt bryta det här förhållandet, det kommer ju aldrig funka om du inte vill ha Mig.





Fri vers av Blebb
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-30 16:23



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
Du "kämpar" väl inte för mycket med dig själv? Du vet väl att man aldrig kan vinna när man kämpar med sig själv...

Läs gärna: http://poeter.se/viewBookText.php?args=820748,1810

2010-11-30

  Julio VIP
bra^^
2010-11-30

  Bibbi VIP
Ett viktigt vägskäl synes det mig så väl beskrivet.
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb