Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAGREN

när hon sänkte sig ned över honom

möttes sötma och glittrande hav

när man njöt varje frukt i oasen

alla känslor som samvaron gav

det var fåglar som lyfte mot himlen

det var vinter som plötsligt blev vår

när hon skalade av alla lager

nådde han det blott pojkvänner når

 

 

innan hemkomsten: ångande vandring

vinterdagen var iskall och vit

efter hemkomsten: ångande kvinna

som en kort men fantastisk retreat

hon var rödblommig, frisk och naturlig

han var galen och andades tungt

under sådana omständigheter

är det omöjligt att ta det lugnt

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-02 15:17



Bookmark and Share


  mare VIP
En "varm" dikt ,bra skrivet
2010-12-03

  anits VIP
Underbart vackert skrivet
2010-12-02

  Tini Tut
Härligt skrivit.
2010-12-02

  Måna N. Berger
Det här är ju en riktig, erotisk novell, på rim! Inte illa!
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP