Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att gå till sin bädd


Sov sött


Nu ska jag blunda
och sova sött

Dagen har svalnat
lagt sig
mörkret bjuder in
tagit vid

Ögonlock lägger sig ner
sluter min dag

God Natt




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-05 00:28



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
*Bloink* Anna du är en riktigt fin bukett!
2011-03-29

  Anna*
Fint avslut på dagen! Nu får jag väl önska God morgon och hoppas att du sovit gott! =0)
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"