Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÅNANDE LÄNGTAN

blånande längtan

som jag vill stöta in i dig

trånande trängtan

former som alltid lockar mig

dessa konturer

som jag vill famna med min kropp

vackra figurer

himmelen är mitt enda stopp

 

blånande längtan

blånande eftermiddagsstad

gäckar en sänkt man

på eftermiddagspromenad

två utom synhåll

så mycket skönt kan hända då

jag spelar min roll

och står bredvid och tittar på

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2010-12-06 17:35



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Väldigt bra beskrivning av hur man kan vara fysiskt närvarande men i tanken någon annanstans, i sina drömmar och sin längtan!
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP