Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse vid havet

 

Sommarhimmelens vita små molntussar gäckar solens glitter

Skuggorna leker tittut

 

Vinden blåser sälta i mitt hår

Mina händer är täckta av snäckskal 

 

Sanden skimrar som guld på min hud 

En trollslända vaksam gästar min sfär

tar farväl och försvinner bort i gläntan in i grönskan

 

Vid skogsbrynet flyr en hjort

Ett ögonblick möts våra ögon i samförstånd

som om hon visste vad jag vet

 

Havet viskar "kom, kom" och lockar mig ner i det skimrande djupet

Svalkar mitt solvarma blod och smeker min ande till ro

 

Mitt väsen är stilla men levande i harmoni med livet

Jag är ett med allt och allt är ett med mig

Förnimmer att jag kan ösa nuet ur en bottenlös brunn

 

En fjäderlätt känsla av att Guds hand snuddat vid mig




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-07 16:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2011-01-14

  Johan Bergstjärna
Mycket vackert!
2010-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Saknar och längtar till den tiden.
En fin skildring.
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP