Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Jag ser hans spår, varhelst en kraft sig röjer, En blomma doftar och ett ax sig böjer. Uti den suck jag drar, den luft jag andas, Hans kärlek blandas.”


Vitt vatten


Allt det vita utanför,
får mitt hjärta att sjunga
Vattnets lovsång blott för dig,
då kristallerna faller tunga

I drömmen rann du över mig,
jag tvättar nu bort det gamla
Jag börjar om på nytt idag,
berusas utan att ramla

Dansar i snö som virvlar,
ser stjärnorna tindra i skyn
Hör toner som magiskt lockar,
förväntan står på menyn










Fri vers av Carola Jeryd
Läst 519 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-09 13:35



Bookmark and Share


  jörgen g
Vacker bild och text! :)
2011-08-14

  Let it go VIP
den var härligt inspirerande, du stärker mitt hopp, tack
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för