Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IRRFÄRD

de som såg det där molnet dra förbi

sa: "det där vill vi aldrig se igen!"

de blev skrämda av vad de hade sett

fastän de var vuxna kvinnor, mogna män

de som såg den där skuggan blixtra till

utbrast: "det som vi sett är avskyvärt!"

exponenten är fast i det han vill

fast han borde hålla själva livet kärt

trummor dånar från skogar utan slut

från de gömställen där det ägde rum

det är skräckfilm som undanhålls censur

och där skändlighetens vågor kastar skum

inget stoppar en dånande lavin

och en jordbävning har sin gilla gång

tanken skär genom djup som en delfin

kraschar sedan mot piren av betong

 

LARZ GUSTAFSSON 9/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-09 17:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Knappast.
Total feltolkning.
2010-12-11

  Ninananonia VIP
Humoristisk :)
2010-12-10

  Måna N. Berger
Ödesmättat!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP