Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU OM VARGEN

på en väg jag går
känner jag alla gropar
och ojämnheter

vet vem som bor var
vilka som har katt och hund
känner igendom

till utseendet
vem som är morgon piggast
eller morgontrött

tänkte just idag
när jag såg råddjurens spår
som var så många

hoppas ni klarat
natten när rovdjuren är
på jakt efter mat

vargen har setts där
gå där mitt på by vägen
i vår lilla by






anits 9 december 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-09 23:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så spännande.
2010-12-11

  Rosen VIP
"rädd för skjutning, hungrig varg stryker, ögon som lyser, söker om byten...
rädslan finns i allt liv, byten eller ej
missförstå mig inte...otäckt med varg inpå sig, försökte bara tänka mig in i vargens liv för en stund.
fin text om vargen **
2010-12-10

  Anya VIP
Fin text om vargen....jag hoppas den inte tar något husdjur utan håller sig till vilt i skogen. Gillar vargar.
2010-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Värst är de tvåbenta ulvarna i fårakläder.
2010-12-10

  Eva Helene VIP
Fin varg-haiku!
2010-12-10

  arja savela
Vargar mitt i byn är direkt hotande, kanske en utstött individ. Jag har jagat mycket och har ett naturligt förhållande till licensjakt vilket jag förespråkar. Då håller man koll och rykterna minskar.
Men hjärtat säger att även vargen ska få finnas men kontrollerat.
Bra ämne på haikut
2010-12-10

  aol
gillas, bra haikat
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP