Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLS GRYNINGEN BRINNER

tills gryningen brinner

tills natten försvinner

så mycket vi hinner

en kyss ber om mera

sen följs den av flera

jag vill explodera

så länge vi mäktar

tills morgonbris fläktar

non stop kropp mot kropp

är vad jag förfäktar

tills gryningen brinner

tills tröttheten vinner

tills solen upprinner

 

 

LARZ GUSTAFSSPN   10/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-10 21:08



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Hej Larz

Jag gillade denna

och jag tycker du har häftiga titlar

på dina texter

/Lars
2010-12-12

  Amorina
Vackert! Värme! Härlig rytm!
2010-12-11

  mare VIP
Dikt fylld av glöd..
2010-12-11

  Måna N. Berger
Hett i vinternatten..
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP