Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likt en klockklang


Hjärtat suckar

Långt in i sårbarheten

Hjärtat suckar
likt en klockklang

När jag är ute och går
hör jag pulsen slå
Och jag är alldeles ensam

Det låter som ljuva toner
När hjärtat suckar




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-12 00:40



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Härligt att du gillar en så gammal dikt...Jag bugar och tackar och jag ger dig en extra puls i livet!
2016-05-31

  Ninananonia VIP
Fin... :)
2016-05-31

  Karina"Kia"
Tack Anna! det värmde med din kommentar i dikten"Hjärtat suckar"
2011-03-29

  Anna*
Riktigt fint! Hjärtat suckar likt en klockklang! Applåder
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"