Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bella och Nadan

Två små fåglar i ett vinterland
Här finns varken altan eller verandan
men en stig finns i alla fall
Stigen har vi många gånger vandrat förut
Idag blir det
Knapriga snön marinerad med salt
Solen skiner minsann, Bellan
Även om det är så kallt
Kom nu till mig ändå
För jag vill värma upp dig på hela dan
Oh gulliga rara Nadan
Bellan vill dansa med dig
Vår kärleksfulla vinterdans.




Fri vers av Rise Little One
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-13 11:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Lekfulla vinterord...kul läsning...
2012-10-21

    lory
jag ser två förälskade fåglar..metaforer thu..så vackra i sin kärleks dans..ler
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One