Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lång?

Hur lång är en man med amputerade ben?




Prosa av Marlboroman/Hg VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-14 12:54



Bookmark and Share


    sårosa
funderar och ler samtidigt. härlig rektion på härlig text
2011-02-03

  blaite
Störtskön liten text
2010-12-14

  Monika A Mirsch VIP
ja men, hur lång är en man på sina ben????
2010-12-14

  Njord
Det beror på hur lång han var innan!
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP