Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRÄLSKELSEN FRÅN DÅ

i vintern

dina vackra drag

de framträder

en vinterdag

som debbie h

och som monroe

så tålde du

att tittas på

 

du fyllde hjärtats

alla vrår

med klarblå ögon

spretigt hår

en svunnen tids

portalfigur

och ränderna

går aldrig ur

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 17:23



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh vissa människor glömmer man aldrig bort...
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP