I kväll läser jag poesi på Lätting i Gävle. Tid: 18:30. Välkomna!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kväll läser jag poesi på Lätting i Gävle. Tid: 18:30. Välkomna!




VÅR ÄR EREKTION

det skulle kunna vara maj

allt skulle kunna vara möjligt

du skulle bli min poesigroupie

fastän det låter ganska löjligt

det skulle kunna vara maj

allt skulle kunna vara grönt

min rygg mot muren

du framför

och något obeskrivligt skönt

 

 

en vårkväll skulle bli för vild

oemotståndlig i sin sprängkraft

jag skulle kunna ha den älskolgslek

som andra kreativa män haft

skulle väl knoppar tveka då?

skulle väl tvivelsmål uppstå?

mun fylld av mandom och en glitterblick

sen bara leva, låta gå...

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/12




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 05:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint diktat
2010-12-16

  Måna N. Berger
Saven stiger, mitt i smällkalla vintern! Lycka till på uppläsningen!
2010-12-16

  Teresia Ridell
Härligt, lustfyllt o fullt av spirande vårkänslor i somrig tappning !! Gillas !!!!
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP