Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet vem jag är

I min garderob har jag många ansikten att välja på
Hyllorna är fulla
Snart ska jag rensa
packa i säckar

och dela med mig av mig själv




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-17 22:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
varför inte bara klä sig naken:)?
2011-11-15

  Ninananonia VIP
Härligt :)
Ta fram det som är du, när du har rensat klart!
Ja, det är en underbar insikt!
Hänger på, gör detsamma. rensar :) :)
2011-03-24

  Quasimodo
Insiktsfullt för det vi inte vet och sett, kan vi ju heller inget veta om, eller vara till!!
2011-03-15

  Peter Olausson VIP
så många roller i livet...ja, gör andra glada genom gåvorna!
2011-01-26

  Söderman
Bra! Jag ser huvudpersonen så småningom
kliva av scenen och gå ut i verkligheten
utan mask. Men sen kommer frågeställningen:
Hur kan man vara oförställd i en förställd
värld?
2010-12-29

    ej medlem längre
Den var bra..jättebra..komprimerad och uttrycksfull tillika..

KUDOS
RESPEKT
2010-12-25

  aol
oj ler hajade till verkligen bra skaldat,
bokmärke så klart,
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP