Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNENS LEK I SNÖN

ännu en morgon
när snöflingor faller
utanför fönstret

snöhögar stora
till alla barns glädje
där åker dom nu

både upp och ner
snön som en man lagt på hög
till barnen så snällt

glada dom tackar
med snöänglar så många
till mannens glädje

barnen dom vinkar
till mannen som gjort dagen
till fest och glädje

snölekar fina
gör att väntan på tomten
inte känns så lång



anits 18 december 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-18 01:18



Bookmark and Share


  poetryGirl
snön är härlig
2010-12-18

  Eva Helene VIP
Mysigt! Ja, barnen har roligt i snön.
2010-12-18

  Anya VIP
Fin haiku med härliga vinterbilder.
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP