Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORT & GOTT I VÅTT & TORRT

man plågar mig med frågor

och jag står inte ut

man tjatar mig till vanvett

det måste få ett slut

det bräckliga kan brista

det sköra knäcks så lätt

man missunnar mig glädje

kan detta vara rätt?

 

sen ångrar jag det onda

de hårda ord jag sagt

att vara vänlig står inte

alltid i min makt

då angrips jag av ångest

som härjar i mitt bröst

men grips av tacksamhet till

min Gud som ger mig tröst

 

LARZ GUSTAFSSON 25/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-25 22:45



Bookmark and Share


  arja savela
Här har du visat en ödmjukhet som jag gillar. Hela texten är sällsynt fin. Jag har nog sagt något dumt till en longtime vän eftersom hon inte hör av sig. Jag skulle ångra det om jag visste vad det är frågan om, vill inte mista en 30-årig vänskap.
2010-12-27

  Mats Henricson
Gillar den här, tyder på mycken eftertanke och viss självkritik....
2010-12-27

  Piann VIP
Bra skrivet.
Ånger och förlåtelse visar på ödmjukhet.
2010-12-27

    ej medlem längre
gillar
2010-12-27

  mare VIP
Bra skrivet
2010-12-27

  Suzy med punkterna
Fint och ödmjukt skrvet
2010-12-26

  Elaine.S VIP
Du är en känslomänniska och ibland leder de impulserna ut dig på ett stormigt hav...det bär med sig lidande. Inte bara för dem du möter utan även för dig själv...kanske mest för dig själv. Men jag vet också att du kan be om ursäkt med ett ödmjukt hjärta...
2010-12-26

  Måna N. Berger
Ibland förhastar man sig, och ångrar sig efteråt. Ord kan inte tas tillbaka, men man kan säga förlåt och räcka ut en hand. Det är du aldrig för stolt att göra och det tycker jag är en av dina starka sidor! Du kan också förlåta. Lika starkt är det!
2010-12-26

  anits VIP
Att ångra sig och sen be till Gud för det
man sagt, det är det bästa man kan göra
2010-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Ånger är alls inte meningslöst.
2010-12-25

    C3H5(NO3)3
meningslöst att ångra. bara göra bättre framåt som gäller

och insikt är en bra vägledare.

funkar.
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP