Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYLON NOIR

det finns kvinnor som kan blända med vetenskap

det finns flickor som kan dansa i neon

vissa driver oss till dårskap och galenskap

sedan finns det de som går i svart nylon...

och hur kallt och blåsigt det än är utomhus

är det microminimode ändå

det är välsvarvade spiror i svart nylon

fastän vinden viner isig och rå

svårt att hålla mina ögon i styr minsann

allt det svarta glänser farligt som vin

hårda tider för en svag, passionerad man

goda tider för nylonindustrin

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 946 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-26 12:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Med tiden hamnar på sjukhuset
det förstår dom inte nu, men kanske
senare i livet
2010-12-26

  Måna N. Berger
Och med åren, goda tider för ortopedklinikerna, då en gång fåfängans blåfrusna knän blivit atritiska.. Fråga en som vet!
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP