Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2010 - MER ÄN BARA SIFFROR

ännu ett år läggs till handlingarna

minnes- och händelserikt

möten och spelningar, fester och kamp

allt som gjort året unikt

vackraste flickan som satt i mitt knä

hundvalpen vi tog oss an

minnen jag bär in i mitt nya år

sånt som berikat en man

 

 

LARZ GUSTAFSSON   31/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-31 15:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack detsamma!
2010-12-31

    tramp
Gott nytt och må din penna glöda länge än !
2010-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Tack detsamma, min vän!
2010-12-31

  anits VIP
Gott nytt år till dig Larz!
2010-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Mats, min käre vän, varma tack! Önskar dig hjärtinnerligt detsamma.
Du ska ha tack för att du var med och gjorde mitt 2010 till ett berikande år.
2010-12-31

  Mats Henricson
Gott Nytt 2011, Larz G !!!!!
2010-12-31

  Måna N. Berger
Ett rikt år, ordet rikt är givet här! Nu får vi se vad elvan för med sig. Om det också ska bli ett rikt och minnesvärt år.
2010-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Hjärtans tack, och av hela mitt hjärta önskar jag dig detsamma.
2010-12-31

  Marie Å
Önskar dig ett Gott Nytt År.... det bästa av år....
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP