Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtärd

I en grotta lyser hatet
allting annat har det släckt
i ett onaturligt vaket
uppsvällt intellekt.

Lättkränktheten fräter;
han kan aldrig slappna av.
Han har bara rättigheter;
allt är skapt till hans behag.




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-31 18:22



Bookmark and Share


  Karl den store VIP
Klockrent!
2011-01-04

  walborg
Texten är en lysande beskrivning på en diagnos av vår sjuka samtid.
2011-01-03

  Anna*
Stående ovationer! Har du gett ut någon bok? Jag skulle vilja köpa den i så fall
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe