Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Norrköping


Vingslag

Bilar på kullerstenar
sladdar sig förbi Pub Wasa
och jag har ingenstans att gå
sådär som jag brukade ha

Går mot stan för att tvärt byta
håll mot tyska torget så som
människor utan mål gör

Det här är min stad
fast ingenting av mig finns kvar
Inget monument av Carolines
favoritgata eller vingslag av alla
strider jag utkämpade här
Just här
fast det viskas till mig minnen
när ingen annan hör




Fri vers av swimsus@gmail.com
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 22:09



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Snygg skildring av att kanske försvinna bort från stan
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com