Det gäller att kunna skilja Guds tilltal från religiöst svammel.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gäller att kunna skilja Guds tilltal från religiöst svammel.




LEDNING

hjälp mig att höra Din röst

hjälp mig att lyda Din ledning

jag har ju blivit Ditt barn

är inte längre en hedning

lär mig att urskilja det

som Du berett mig till fromma

ge mig förmåga att se

vems ord som bara är tomma

 

LARZ GUSTAFSSON   28/6 2010








Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 13:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Be om visdom och förstånd att förstå Guds vilja..
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP