Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego

För ett första
samtal och samspel
frågor och klockspel

För ett första
möte i nutid
saknad i framtid

För ett första
straff enligt ego
id, ego - superego

För ett första
blicksprång genom rum
tidshopp

tar tre tum

i taget.




Fri vers av Ran VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP