Vet man att man är älskad av Jesus behöver man inte bry sig om vad falska "kristna" spyr ur sig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet man att man är älskad av Jesus behöver man inte bry sig om vad falska "kristna" spyr ur sig.




ÖVERMÄNSKLIG KÄRLEK

*Del 1*

 

det finns en sorg

ingen människa kan dela

det finns ett sår

ingen människa kan hela

en brand som ingen

hos brandkåren kan släcka

en skuld som ingen

förmögen man kan täcka

 

 

*Del 2*

 

vi möttes på balkongen

jag lyfte mina händer

mot himlen och välsignade

min Frälsare och Gud

jag fylldes den där gången

av överjordisk glädje

och omvärlden var klädd i

en ljusgrön högtidsskrud

 

en doft av nyklippt gräs

slog emot mig som en hälsning

och sommarn stod för dörren

min kväll var skön och ljus

det finns en Gud som älskar

det finns en frid, en frälsning

en trofast hand som leder

på väg hem till Hans hus

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22 & 24/5 2010






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 22:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Tack för en fin dikt !
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP