Prima vara.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prima vara.




PRIMA VERA

prima vera kommer

med brandröksdoft och ljus

prima vera kommer

i flortunn bomullsblus

aldrig som en blodhund

men alltid som en katt

prima vera kommer

och kortar av min natt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-08 14:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, snart är den här
längtansfulla rader
2011-01-09

  Måna N. Berger
Just nu rasar januari mot fönstret här som en Siberian Husky!
2011-01-08

  Måna N. Berger
Ja snart, äntligen!
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP