Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonfrans

En ögonfrans faller ner
fast hoppet är borta

Det alla sa var fel
för telefonen är tyst
och läppen okysst

Vantarna tar in luft
fast det stod de var varma
livet i kyla är brutalt tufft

Det som stod på etiketten
stämde ej
Backarna uppför de sa
inte var så jobbiga
tog musten ur dig


Smärtan tar snart slut
bara ett litet stick
blev ett långt lidande
du fick

En ögonfrans faller ner
och det är lögn med allt
Det du trodde skulle
smaka socker visade sig
gjort av salt




Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-13 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com