Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU GÖR MIG ILLA

du gör mig illa

du gör mig nervös

du bitska lilla

du katta med klös

jag skriver dikter

det struntar du i

framtidsutsikter:

det blir aldrig vi

 

jag struntar i dig

så lämna mig fort

jag låter bli dig

glöm allt det jag gjort

jag drar ett streck här

i snön med min fot

för nåden räcker

för bättring och bot

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-14 21:11



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Smärtgränsen, när man blivit illagjord, kan mycket väl dras med foten i snön: "hit men inte längre, går jag". Jag tror det är viktigt att dra den gränsen ibland.
2011-01-15

  mare VIP
Bra flyt i en bra dikt
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP