Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakfull? - haiku

Maläten måne
masar sig tvekande upp -
ingen är full jämt




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-21 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig must i denna sjuttonstaving!
2011-01-22

  vera gade VIP
ännu en icke förr sedd måndiktsvariant ! efter th.v.s...
2011-01-22

  Carola Zettergren
:)Vådligt charmig haiku!
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

papillon