Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GERILLAGITARRER

det här är inte femtiotalets kuba

eller västsahara

det här är ett scenario som vår

bibelbok kan bäst förklara

det här är kamp mot makter ingen

människa kan övermanna

det här är strid i trakter dit vi

inte kommit för att stanna

det här är inte fyrtiotalets kina

vi marscherar längre

vår väg blir bara smalare

och cirklarna blir trängre

vi hör hur Anden manar

vi ser tidstecknen som varnar

vi vet på vem vi tror och

vi slåss inte mot väderkvarnar

 

LARZ GUSTAFSSON 21/1 2011

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-21 20:42



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Du är bäst och så självklar, på något sätt! S-E
2011-01-22

  anits VIP
Väldigt bra skrivet, gillas
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP