Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAKTLÖST HAT SÖKER SIG NEDÅT SOM LJUD

lugnet efter stormen

är alltid relativt

samhället omkring mig

är alltid aggressivt

det som appellerar

till ondskan i min själ

kommer från de krafter

som inte vill mig väl

 

 

klagar jag så möts jag

av skrivbordsretorik

rapad från pulpeter

mot nickande publik

vad är empati om

den enbart är verbal?

bara polityr och

ett fromt och propert skal

 

 

om jag sprättar upp dig

går du till helvetet

stan blir mera trivsam

men mord är aldrig rätt

jag förblir den främling

ni aldrig vill förstå

så min strategi är

att hålla tyst och gå

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-23 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP