Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK ATT

tänk att det ska vara så svårt
att göra det som ibland är nödvändigt

länge har jag tänkt ja nästan varje dag
att nu måste jag göra det frosta av frysen

den är inte stor det bör gå fort så
har jag tänkt i flera veckor nu

så i morse bestämde jag mig att nu
var det dags så jag började plocka
ur det som fanns

ställa det frusna ute på altanen det
gjorde jag inte dels var det plusgrader
så sitter det alltid någon katt där

jag la det jag hade på diskbänken
det gick så bra hoppades det skulle
gå fort

visst går det snabbt bara jag börjar
med hårtorken som hjälp försvann
all is på en timme

när strömmen var på igen och det
blev så kallt så som det ska vara

plockade jag in allt igen och fick
också ordning på vad som finns
i min frys

trött blev satte mig i soffan med
en kopp kaffe tänkte vad lätt det
gick jag som gruvat mig så

tröttheten tog överhand så jag
la mig en stund i soffan somnade
sov gott en liten stund





anits 1 februari 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-01 17:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa så är det verkligen, man skjuter upp saker som egentligen bör göras. Bra ordat!
2011-02-03

  ULJO
Nödvändigt jobb som man ofta får svårt at komma till skott med. Härligt att du delade med dig av vardagslivets vedmödor med oss här på Poeter.se
2011-02-03

  Eva Helene VIP
"Skjut inte upp till morgondagen det du kan göra idag" heter det ju, men tänkt så svårt det kan vara många gånger, känner igen!
2011-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Snygg bild!
2011-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Det känns värst innan man kommit igång.
2011-02-01

  aol
så bra skriftat gillas, tack för att delar med dig
2011-02-01

    Ken Cassel
Så tjusigt beskrivet Stina!
:)
Ja, frosta ur frysen är inget som man gör varje dag

Kram på dig!

Ken
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP