Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLUSGRADERS VÅRGLÄDJE

plusgraders vårglädje

dagars förlängning

våren är aldrig en

tuff kraftansträngning

vår smeker drivorna

så att de smäter

vår skänker fägring åt

ögon som svälter

 

vårvinters färd mot de

skiraste knoppar

hoppet i snösmältningens

alla droppar

tid att se framåt

se fram emot annat

vintrarna har aldrig

någonsin stannat

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-01 18:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet om våren
som närmar sig mer och mer
2011-02-02

  Måna N. Berger
Ett sanningens ord i rättan tid! Och eleganta rim dessutom :)
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP