Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten förutsättning för liv...




Bergens tårar

 

Svarta svanar dansar vid floden

Lekande 

vingpennor eftersträvar luftens lättjefulla

färd mot försommarens naiva grönska

till ett välsignat tillstånd 

 

Grölskan kväker med grodorna

Fintar bort allt uns av förnuft

 

Jag ett leende vasstrå driver

förtrollad med flodens ström

mot solen

 

Förberedd inför mötet med havet

Slutgiltig förening bådar födelsen

av nytt liv 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-03 13:53



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin vårträngtan i denna i väntan på födelse
2011-02-07

  Heikki Hellman
Gillar mycket!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP