Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SKÖN KVÄLL

jag lyssnar till tystnaden
inga ljud hörs

det är underbart att kunna
vara i den utan något som
stör

huset är stort många är vi
som lever och bor här

det är lugnt det är tyst
inget onödigt väsen

jag njuter av att lyssna till
tystnaden

någon gång hörs trampet
av barnafötter så ljuvligt
och underbart

här är tyst här är lugnt
här tas det hänsyn till
sin nästa och granne

jag tacksam och glad
att jag hittade hit och
att gick fick förmånen
att flytta in







Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-07 20:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin text om tystnaden och harmoni.
2011-02-08

  ULJO
Hoppas din harmoniska kväll blir din morgondag.
2011-02-08

  aol
br beskriver du harmonin lugnet
2011-02-07

  Bibbi VIP
Tack för det Du delger!

Fantastisk bild dessutom.
2011-02-07

  Eva Helene VIP
Skön harmoni här!
2011-02-07

    Ken Cassel
Själv Stina så sitter jag med mina hörlurar och lyssnar på all slags musik
Men visst så finns det stunder då jag bara älskar lite lugn och ro och tystnad

Kramar

Ken
2011-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Var glad att du slipper pyromandåd, som det vi var med om natten till i dag, då någon tänt eld i hissen.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP