Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÖKSDÖRR PÅ GLÄNT

en köksdörr på glänt

mot nåt som inte längre finns

en köksdörr på glänt

mot nåt som jag med vemod minns

och rader på pränt

jeremiader nu igen

det kom, det har hänt

det byggde bo i dåtiden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-04 08:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, berörande
2011-02-05

  Måna N. Berger
Så mycket har byggt bo i dåtiden. Fin text!
2011-02-04

  Jaseph
En stark klagovisa.
Om det som kommer tillbaka.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP