Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JAG

om jag deflorerade

om jag penetrerade

skulle du stå kvar där då

och vänta på mig?

drar jag till pattaya beach

är jag då helt out of reach?

skulle du stå kvar här då

och vänta på mig?

om jag vältrar mig i hor

är då chansen lika stor

att din milda stämmas

vibration kan nå mig?

om mitt hjärta blir för hårt

kan det hela bli för svårt

och då väntar bara dom

och tomhet på mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-02-04 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP