Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rader jag skrev igår kväll när jag inte kunde låta bli att tänka på orden som gjorde så ont


SÅREN I MITT HJÄRTA

jag famlar i mitt innersta
vet varken ut eller in

natten ska bli min vila
när morgonen gryr kanske
mina tankar har ljusnat

jag är jag mitt liv är mitt
det ska ingen som tror sig
veta allt tro sig vara bättre
än andra

såren du sådde i mitt hjärta
dom kommer att läka jag har
anat och förstått att du är
ingen ärlig vän

nu vet jag att mina aningar
är sanna jag behöver inte
svara när du ringer

så kanske till slut du förstår
att vi har inget gemensamt

jag vill leva mitt liv utan dina
pekpinnar om vad som är det
bästa för mig

jag hoppas du till sist förstår
att mig kan du inte ändra på
få mig att lyssna till dig

natten är här jag ska nu sova
med hopp om att i morgon har
jag förträngt dina ord




anits 4 februari 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-02-05 13:49



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så fint! Du måste vara Du .. det får ingen ta ifrån dig! Dina verkliga vänner älskar dig just för att Du är Du!
2011-02-18

  Eaglemountains VIP
Du är den Du är! Fortsätt med det. Fint bertättat och grattis till en plats bland de fem uppmärksammade!
2011-02-07

  ULJO
Fortsätt vara den du är, lycka till.
2011-02-07

  Eva Helene VIP
Fortsätt att hålla den här s k vännen kort!
2011-02-05

  arja savela
Ibland får man svälja och hålla sig när man fått höra dumma ord. Många gånger har jag kommit på först efteråt att vad sa egentligen personen, ibland har jag gråtit av ilska och besvikelse! Gör som du själv tycker är bäst för dig
Kram
2011-02-05

  Rosen VIP
tyvärr finns det alltid personer som vet bättre än du själv
"bli vad du är" det är mitt motto
2011-02-05

  Bibbi VIP
Lycka till!
2011-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Läs Psaltaren 103
2011-02-05

  Catharina Edin VIP
det kan inte handla om välmenta råd, då - ?
Ja, det känner ju diktjaget bäst själv.
2011-02-05

  Anya VIP
Bra att du känner vad som passar dig.
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP