Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

År av lidande
trasig själ
söndrande av hjärta
längtar efter helande

Röda ögon
söndergråtna
biter fast i hud
hård blick

Försöker dölja
lyckas le
bara den riktigt nära
kan se sanning

om inte blicken tittar ner



Själens spegel
kan inte ljuga
längtar efter frihet
saknar sanning
vill skratta
fritt




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-07 18:35



Bookmark and Share


  aol
såvemodsvackert sant
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen