Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårt vackra församlingshem


ATT VÅGA

jag skulle vilja
stå upp säga sanningen
men jag är för feg

blir tyst vill rymma
krypa under bordet men
så gör jag inte

så jag sitter kvar
utan att öppna munnen
trots att allt känns fel

det finns så mycket
som jag inte vill höra
borde säga gå

vill inte såra
fast jag kanske måste
för att få ro själv

vill bestämma själv
vem som jag vill umgås med
det är mitt beslut

då får jag må bra
livet är svårt nog ändå
vill bara ha lugn




anits 7 februari 2011






Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-08 00:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2011-02-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra skrivet. =)
2011-02-09

  Anya VIP
Fint församlingshem. Jaa det är en svår balans hur mycket man ska säga och inte. Inte lätt att balansera på den tråden. Själv har jag blivit tystare med åren pga feghet. Det kostar på att säga sanningar.
Mycket bra ordat!
2011-02-08

    Ken Cassel
Instämmer med alla föregående talare, Stina!

Kramar!

Ken
2011-02-08

  poetryGirl
man måste våga
2011-02-08

    sajo
Tänkvärda ord, så sant så även för mig känner jag. Varför vågar man inte säga ifrån och gå ifrån i en situation när det känns fel.

Ord som får en att tänka efter. Snygg bild.
2011-02-08

  Eva Helene VIP
Vilket svårt dilemma du beskriver så väl här. Ja, det är mycket vackert ert församlingshem.
2011-02-08

  arja savela
Det är jobbigt om man inte törs säga sanningen och det i mitt fall har lett till att jag har dragit mig undan istället!
2011-02-08

  ULJO
I längden vinner man på att rakryggad stå upp för sina åsikter. Men i vissa kretsar kan det vara svårt.
2011-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen sårar alltid.

Fin bild på fin byggnad.
2011-02-08

  Julio VIP
Ja denna gjorde du riktigt bra..Att säga sitt är viktigt.
2011-02-08

  Sofhia Wirström
vilka härliga dikter du skriver...du får mig att stanna upp, tänka efter själv.
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP